۲۶ فروردين ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳

بسیج دانشجویی دانشگاه علامه، مستند «پشت صحنه» را روز سه شنبه ۲۲ فروردین ماه در دانشکده مدیریت و حسابداری اکران کرد. این مستند روایتی از مسائل جنسی در ایران بود که دیدنش خالی از لطف و مضمون پردازی‌اش خالی از اغراق نبود.

به گزارش عطنا «پشت صحنه» روایتی از مسئله جنسی در ایران است. این مستند تلاش کرده، گفت و گوهایی با جوانانی که درگیر این معضل هستند، همچنین کارشناسان این حوزه، انجام دهد. در پایان، مستند زندگی زوجی را به تصویر می کشد که در دوران دانشجویی ازدواج کرده اند. این زوج بدون اینکه دغدغه های جوانان امروزی برای ازدواج را داشته باشند تلاش کرده‌اند با تکیه بر یکدیگر به خواسته هایشان برسند.

با گزارش تصویری اکران این مستند همراه باشید.

mostanad posht sahne